header

Мезонет „Море“

Информация за мезонета

Двуетажен мезонет от 125кв. с прозорци и тераси/ 4 броя/ гледащи към морето. Двор от 350кв.м, озеленен с райграс и портокалови дървета, обезопасен и подходящ за деца. Има външни маси, голямо барбекю, гараж в който има плажни принадлежности, чадъри, шезлонги, плажни масички. В него можете да приберете и своята лодка, сърф или въдичарски подобия.

Първо ниво-кухня, всикидневна-хол, баня с тоалетна, тераса гледаща към морето.

Второ ниво- спалня, детска спалня, с тераси, гледащи към морето, лятна открита балдахинена спалня, баня с голяма вана и тоалетна.

Кухнята разполага с кухненски плот с котлони, фурна, миялна машина, пералня, микровълнова, голям хладилник с фризер, всички необходими прибори за готвене и хранене. В едната спалня- двойно легло. В детската спалня- две едeнични детски легла. Във всекидневната -хол две едeнични легла. Има БГ телевизия и интернет. Максималният брой гости на мезонета е   –   не повече  от   4 възрастни  и   1 дете  или   3 възрастни и   2 деца до / 12 год /.   5 възрастни не се допускат.  !!! Други лица освен тези от резервацията не се допускат в вилата !!!.Вилата не се препоръчва на любителите на силната музика и шум. Домашни любимци не се допускат!

 

Цени

  • Май – 80euro/нощувка, за 6 нощувки – 480euro
  • Юни – 100euro/нощувка, за 6 нощувки – 600euro
  • Юли – 120euro/нощувка, за 6 нощувки – 720euro
  • Август- 120euro/нощувка, за 6 нощувки – 720euro
  • Септември- 100euro/нощувка, за 6 нощувки – 600euro
  • Октомври- не се дава

*Забележка:Минимална резервация – 6 нощувки

Депозит за щети по имуществото 100euro се оставя при настаняване и се връща при напускане

При настаняване се изискват лични карти или  международни паспорти на гостите.

 

 Резервирани периоди :  2019г не се предлага за наемане

СВОБОДНИ ПЕРИОДИ: НЯМА